Norahlux, joka sijaitsee osoitteessa Dr. Huub van Doorneweg 8 5753 PM Deurne, on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

Yhteystiedot:

https://www.norahlux.red

DR. Huub van Doorneweg 8 5753 PM Deurne

+ 31624925740

Henkilötietoja, joita käsitellään

Norahlux käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme ja / tai koska annat nämä tiedot meille itse. Alta löydät yleiskatsauksen käsittelemistämme henkilötiedoista:

  • Etunimi ja sukunimi
  • - Osoitetiedot
  • - Puhelinnumero
  • - Sähköpostiosoite
  • - Tietoja toiminnastasi verkkosivuillamme
  • - Pankkitilin numero
  • Prosessimme käsittelevät erityiset ja / tai herkät henkilötiedot

    Sivustomme ja / tai palvelumme ei aio kerätä tietoja verkkosivujen kävijöistä, jotka ovat nuoria kuin 16 vuotta. Elleivät he ole vanhempien tai huoltajien luvalla. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä vanhempi kuin 16. Kehotamme vanhempia osallistumaan lastensa online-toimintaan, jotta lasten tietoja ei kerätä ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut siitä, että olemme keränneet henkilötietoja alaikäisiltä ilman tätä lupaa, ota yhteyttä meihin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen., poistamme nämä tiedot.

    Mistä ja mistä syystä käsittelemme henkilötietoja

    Norahlux käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • - Maksun käsittely
  • - Uutiskirjeemme ja / tai mainosesitteen lähettäminen
  • - Mahdollisuus soittaa tai lähettää sähköpostia sinulle, jos se on tarpeen palvelujemme suorittamiseksi
  • - Kerro sinulle muutoksista palveluihimme ja tuotteisiimme
  • - Tarjoa sinulle mahdollisuus luoda tili
  • - Toimittaa tavaroita ja palveluita sinulle
  • - Norahlux analysoi käyttäytymistäsi verkkosivustolla verkkosivuston parantamiseksi ja tuotteiden ja palveluiden räätälöimiseksi mieltymystesi mukaan.
  • - Norahlux käsittelee myös henkilötietoja, jos meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus, kuten veroilmoituksessamme tarvittavia tietoja.
  • Automaattinen päätöksenteko

    Norahlux tekee [kyllä ​​/ ei] automatisoituun käsittelyyn perustuvia päätöksiä asioista, joilla voi olla (merkittäviä) seurauksia ihmisille. Nämä ovat tietokoneohjelmien tai -järjestelmien tekemiä päätöksiä, joihin ei liity henkilöä (esimerkiksi Norahluxin työntekijää). Norahlux käyttää seuraavia tietokoneohjelmia tai -järjestelmiä: [sekä järjestelmän nimi, miksi sitä käytetään, taustalla oleva logiikka, merkitys ja odotetut seuraukset asianomaiselle henkilölle]

    Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään

    Norahlux tallentaa henkilötietosi tilausten ja uutiskirjeen tilausten käsittelyä ja seurantaa varten. 

    Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

    Norahlux tarjoaa palveluja vain kolmansille osapuolille ja vain, jos se on tarpeen kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi tai lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi.

    Evästeitä tai vastaavia tekniikoita, joita käytämme

    Norahlux käyttää vain teknisiä ja toiminnallisia evästeitä. Ja analyyttiset evästeet, jotka eivät loukkaa yksityisyyttäsi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi, tablet-laitteellesi tai älypuhelimeesi, kun vierailet tällä sivustolla ensimmäisen kerran. Käyttämämme evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan ja helppokäyttöisyyden kannalta. Ne varmistavat, että verkkosivusto toimii oikein, ja esimerkiksi muistavat haluamasi asetukset. Voimme myös optimoida verkkosivustomme tällä. Voit kieltäytyä evästeistä asettamalla Internet-selaimesi siten, että se ei enää tallenna evästeitä. Lisäksi voit myös poistaa kaikki aiemmin selaimesi asetuksista tallennetut tiedot.

    Tarkastella, muokata tai poistaa tietoja

    Sinulla on oikeus tarkastella, korjata tai poistaa henkilötietojasi. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Norahluxin toimesta ja sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön lähettää henkilökohtaiset tiedot, jotka meillä on sinusta tietokoneessa tiedostossa sinulle tai muulle organisaatiolle, jonka mainitsit. Voit lähettää henkilötietojesi käyttöoikeuspyynnön, oikaisun, poistamisen, tiedonsiirron tai pyynnön henkilötietojesi käsittelyä koskevan suostumuksesi tai vastustuksesi peruuttamiseksi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.. Varmistaaksemme, että olet pyytänyt käyttöoikeuspyyntöä, pyydämme sinua lähettämään kopion henkilöllisyystodistuksestasi pyynnön kanssa. Tee passikuvasi, MRZ (koneellisesti luettava vyöhyke, kaistale numeroilla passin alaosassa), passin numero ja Citizen Service Number (BSN) mustana tässä kopiossa. Tämä suojaa yksityisyyttäsi. Vastaamme pyyntösi mahdollisimman pian, mutta neljän viikon kuluessa. Norahlux haluaa myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle, Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle. Tämä voidaan tehdä seuraavan linkin kautta: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Miten suojaamme henkilötietoja?

    Norahlux suhtautuu tietojesi suojaamiseen vakavasti ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin väärinkäytön, häviämisen, luvattoman pääsyn, ei-toivotun paljastamisen ja luvattoman muuttamisen estämiseksi. Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole suojattu asianmukaisesti tai jos on viitteitä väärinkäytöksistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai sen kautta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Javascript nähdäksesi osoitteen.

    NorahLux sosiaaliset linkit