Norahlux, som ligger på Dr. Huub van Doorneweg 8 5753 PM i Deurne, er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som vist i denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon:

https://www.norahlux.red

dr. Huub van Doorneweg 8 5753 PM Deurne

+ 31624925740

Personlige data som vi behandler

Norahlux behandler personopplysningene dine fordi du bruker tjenestene våre og / eller fordi du selv gir denne informasjonen til oss. Nedenfor finner du en oversikt over personopplysningene vi behandler:

  • Fornavn og etternavn
  • - Adressedetaljer
  • - Telefonnummer
  • - E-postadresse
  • - Informasjon om aktivitetene dine på nettstedet vårt
  • - Bankkontonummer
  • Spesielle og / eller sensitive personopplysninger som vi behandler

    Vår nettside og / eller tjeneste har ikke til hensikt å samle inn data om besøkende på nettstedet som er yngre enn 16 år. Med mindre de har tillatelse fra foreldre eller foresatte. Vi kan imidlertid ikke sjekke om en besøkende er eldre enn 16. Vi oppfordrer foreldrene til å være involvert i sine barns online aktiviteter for å forhindre at data om barn blir samlet uten foreldres samtykke. Hvis du er overbevist om at vi har samlet inn personlig informasjon om en mindreårig uten denne tillatelsen, vennligst kontakt oss via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må slå på Javascript for å kunne se den., så sletter vi denne informasjonen.

    For hvilken grunn og på hvilket grunnlag behandler vi personopplysninger

    Norahlux behandler dine personopplysninger for følgende formål:

  • - Håndtering av betalingen
  • - Sende vårt nyhetsbrev og / eller annonseringsbrosjyre
  • - Å kunne ringe eller maile deg hvis dette er nødvendig for å kunne utføre tjenestene våre
  • - Informer deg om endringer i våre tjenester og produkter
  • - Gi deg muligheten til å opprette en konto
  • - Å levere varer og tjenester til deg
  • - Norahlux analyserer din oppførsel på nettstedet for å forbedre nettstedet og tilpasse produktutvalget og tjenestene dine etter dine preferanser.
  • - Norahlux behandler også personopplysninger hvis vi er juridisk forpliktet til det, for eksempel informasjon vi trenger for selvangivelsen.
  • Automatisert beslutningsprosess

    Norahlux tar [ja / nei] beslutninger basert på automatisert behandling av forhold som kan ha (betydelige) konsekvenser for mennesker. Dette er avgjørelser som tas av dataprogrammer eller -systemer, uten å involvere en person (for eksempel en ansatt i Norahlux). Norahlux bruker følgende dataprogrammer eller -systemer: [komplett med systemets navn, hvorfor det brukes, underliggende logikk, betydning og forventede konsekvenser for vedkommende]

    Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

    Norahlux lagrer dine personlige data for behandling og oppfølging av bestillinger og abonnementer på nyhetsbrevet. 

    Deling av personopplysninger med tredjeparter

    Norahlux gir bare til tredjeparter, og bare hvis dette er nødvendig for gjennomføring av avtalen vår med deg eller for å overholde en juridisk forpliktelse.

    Cookies, eller lignende teknikker, som vi bruker

    Norahlux bruker kun tekniske og funksjonelle informasjonskapsler. Og analytiske informasjonskapsler som ikke krenker personvernet ditt. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din første gang du besøker dette nettstedet. Informasjonskapslene vi bruker er nødvendige for den tekniske driften av nettstedet og for din brukervennlighet. De sørger for at nettstedet fungerer som de skal og for eksempel husker dine foretrukne innstillinger. Vi kan også bruke dette til å optimalisere nettstedet vårt. Du kan velge bort informasjonskapsler ved å stille inn nettleseren din slik at den ikke lenger lagrer informasjonskapsler. I tillegg kan du også slette all informasjon som tidligere er lagret via nettleserinnstillingene.

    Se, endre eller slette data

    Du har rett til å se, korrigere eller slette dine personlige data. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke til databehandlingen eller å motsette deg behandlingen av dine personopplysninger fra Norahlux, og du har rett til dataportabilitet. Dette betyr at du kan sende inn en forespørsel til oss om å sende personopplysningene vi har om deg i en datafil til deg eller en annen organisasjon som er nevnt av deg. Du kan sende en forespørsel om tilgang, korrigering, sletting, dataoverføring av dine personlige data eller forespørsel om kansellering av ditt samtykke eller innsigelse mot behandlingen av dine personlige data til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må slå på Javascript for å kunne se den.. For å sikre at anmodningen om tilgang er kommet av deg, ber vi deg sende en kopi av ID-en din med forespørselen. Gjør passbildet ditt, MRZ (maskinlesbar sone, stripen med tall nederst i passet), passnummer og Citizen Service Number (BSN) svart i denne kopien. Dette er for å beskytte personvernet ditt. Vi vil svare på forespørselen din så snart som mulig, men innen fire uker. Norahlux vil også påpeke at du har muligheten til å sende inn en klage til den nasjonale tilsynsmyndigheten, Dutch Data Protection Authority. Dette kan gjøres via følgende lenke: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hvordan beskytter vi personopplysninger

    Norahlux tar beskyttelsen av dine data på alvor og tar passende tiltak for å forhindre misbruk, tap, uautorisert tilgang, uønsket utlevering og uautorisert modifisering. Hvis du føler at dataene dine ikke er riktig sikret eller det er indikasjoner på misbruk, kan du kontakte vår kundeservice eller via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler. Du må slå på Javascript for å kunne se den.

    NorahLux sosiale lenker