• Gratis verzending binnen NL
  • EU shipping code SHIP5
  • De eerste in Nederland
  • De grootste keuze
  • Gratis verzending binnen NL
  • EU shipping code SHIP5
  • De eerste in Nederland
  • De grootste keuze
0 Tuote

Tämä on käännetty asiakirja, lailliset ehdot voivaterota alkaensinun äidinkieli.

 

Norahlux, joka sijaitsee osoitteessa Derpsestraat 1 5751 KA Deurnessa, on vastuussa henkilötietojen käsittelystä tässä tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.

Yhteystiedot:

https://www.norahlux.red

Derpsestraat 1 5751 KA Deurne

+31624925740

Käsittelemämme henkilötiedot

Norahlux käsittelee henkilötietojasi, koska käytät palveluitamme ja/tai koska annat nämä tiedot meille itse. Alta löydät yleiskatsauksen käsittelemistämme henkilötiedoista:

  • Etu-ja sukunimi
  • - Osoitetiedot
  • - Puhelinnumero
  • - Sähköpostiosoite
  • - Tietoja toiminnastasi verkkosivuillamme
  • - Pankkitilin numero

Käsittelemämme erityiset ja/tai arkaluontoiset henkilötiedot

Verkkosivustomme ja/tai palvelumme tarkoituksena ei ole kerätä tietoja alle 16-vuotiaista verkkosivuston kävijöistä. Ellei heillä ole vanhemman tai huoltajan suostumusta. Emme kuitenkaan voi tarkistaa, onko kävijä yli 16-vuotias. Suosittelemme siksi vanhempia osallistumaan lastensa verkkotoimintaan, jotta lapsia koskevia tietoja ei kerätä ilman vanhempien suostumusta. Jos olet vakuuttunut, että olemme keränneet henkilötietoja alaikäisestä ilman tätä lupaa, ota meihin yhteyttä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin poistamme nämä tiedot.

Mihin tarkoitukseen ja millä perusteilla käsittelemme henkilötietoja

Norahlux käsittelee henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • - Maksusi käsittely
  • - Uutiskirjeemme ja/tai mainosesitteemme lähettäminen
  • - Voidaksemme soittaa tai lähettää sinulle sähköpostia, jos tämä on tarpeen palveluidemme suorittamiseksi
  • - Ilmoittaaksemme palveluihimme ja tuotteisiimme liittyvistä muutoksista
  • - Tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda tili
  • - Toimittaa tavaroita ja palveluita sinulle
  • - Norahlux analysoi käyttäytymistäsi verkkosivustolla parantaakseen verkkosivustoa ja räätälöidäkseen tuote- ja palveluvalikoimaa mieltymystesi mukaan.
  • - Norahlux käsittelee myös henkilötietoja, jos meillä on siihen laillinen velvollisuus, kuten tietoja, joita tarvitsemme veroilmoituksessamme.

Automaattinen päätöksenteko

Norahlux [tekee/ei] tee automaattiseen käsittelyyn perustuvia päätöksiä asioissa, joilla voi olla (merkittäviä) seurauksia ihmisille. Nämä ovat tietokoneohjelmilla tai järjestelmillä tehtyjä päätöksiä ilman henkilöä (esimerkiksi Norahluxin työntekijää). Norahlux käyttää seuraavia tietokoneohjelmia tai järjestelmiä: [täydennä järjestelmän nimi, miksi sitä käytetään, taustalla oleva logiikka, tärkeys ja odotetut seuraukset asianomaiselle henkilölle]

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja

Norahlux tallentaa henkilötietojasi tehtyjen tilausten ja uutiskirjeen tilausten käsittelyä ja seurantaa varten.

Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Norahlux toimittaa vain kolmansille osapuolille ja vain, jos se on tarpeen kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöönpanemiseksi tai lainmukaisen velvoitteen noudattamiseksi.

Evästeet tai vastaavat tekniikat, joita käytämme

Norahlux käyttää vain teknisiä ja toiminnallisia evästeitä. Ja analyyttiset evästeet, jotka eivät loukkaa yksityisyyttäsi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tietokoneellesi, tabletillesi tai älypuhelimellesi, kun vierailet tällä sivustolla ensimmäisen kerran. Käyttämämme evästeet ovat välttämättömiä verkkosivuston teknisen toiminnan ja helppokäyttöisyyden kannalta. Ne varmistavat, että sivusto toimii oikein ja muistavat esimerkiksi haluamasi asetukset. Voimme käyttää tätä myös verkkosivustomme optimointiin. Voit poistaa evästeet käytöstä asettamalla Internet-selaimesi niin, ettei se enää tallenna evästeitä. Lisäksi voit myös poistaa kaikki aiemmin tallennetut tiedot selaimesi asetuksista.

Tarkastele, muokkaa tai poista tietoja

Sinulla on oikeus tarkastella, korjata tai poistaa henkilötietojasi. Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi tietojen käsittelyyn tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Norahluxin toimesta ja sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää meille pyynnön lähettää meille tai muulle mainitsemasi organisaatiolle tietokonetiedostossa olevat henkilötiedot, joita meillä on sinusta. Voit lähettää henkilötietojesi käsittelyä, oikaisua, poistamista, tietojen siirtoa koskevan pyynnön tai suostumuksesi peruuttamista tai vastustamista henkilötietojesi käsittelyyn koskevan pyynnön osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Varmistaaksemme, että olet itse tehnyt tarkastuspyynnön, pyydämme sinua liittämään pyyntöön kopion henkilöllisyydestäsi. Tee passikuvasi, MRZ (koneellisesti luettava alue, passin alareunassa oleva numeronauha), passin numero ja kansalaispalvelunumero (BSN) mustat tässä kopiossa. Tämä on yksityisyytesi suojaamiseksi. Vastaamme pyyntöösi mahdollisimman nopeasti, mutta neljän viikon kuluessa. Norahlux haluaa myös huomauttaa, että sinulla on mahdollisuus tehdä valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle, Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle. Tämä voidaan tehdä seuraavan linkin kautta: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kuinka suojaamme henkilötietoja

Norahlux suhtautuu tietojesi suojaamiseen vakavasti ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin estääkseen väärinkäytön, katoamisen, luvattoman käytön, ei-toivotun paljastamisen ja luvattomat muutokset. Jos sinusta tuntuu, että tietojasi ei ole suojattu asianmukaisesti tai on viitteitä väärinkäytöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.



Login to your account

Register an account today and get great deals, offers and customised products only for you.

  • Secure registration form
  • Your data on your hand, you can update anytime
  • Save your favourite products and access anytime
  • Order products easily.