• Gratis verzending binnen NL
  • EU shipping code SHIP5
  • De eerste in Nederland
  • De grootste keuze
  • Gratis verzending binnen NL
  • EU shipping code SHIP5
  • De eerste in Nederland
  • De grootste keuze
0 Artikel

Detta är ett översatt dokument, juridiska termer kanskilja sig fråndin modersmål.

 

Norahlux, belägen på Derpsestraat 1 5751 KA i Deurne, är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som visas i denna integritetspolicy.

Kontaktuppgifter:

https://www.norahlux.red

Derpsestraat 1 5751 KA Deurne

+31624925740

Personuppgifter som vi behandlar

Norahlux behandlar dina personuppgifter för att du använder våra tjänster och/eller för att du själv lämnar denna information till oss. Nedan hittar du en översikt över de personuppgifter vi behandlar:

  • För-och efternamn
  • - Adressdata
  • - Telefonnummer
  • - E-postadress
  • - Information om dina aktiviteter på vår hemsida
  • - Bankkontonummer

Särskilda och/eller känsliga personuppgifter som vi behandlar

Vår webbplats och/eller tjänst har inte för avsikt att samla in data om webbplatsbesökare under 16 år. Såvida de inte har samtycke från föräldrar eller vårdnadshavare. Vi kan dock inte kontrollera om en besökare är äldre än 16. Vi råder därför föräldrar att engagera sig i sina barns onlineaktiviteter, för att förhindra att data om barn samlas in utan föräldrarnas medgivande. Om du är övertygad om att vi har samlat in personlig information om en minderårig utan detta tillstånd, vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så raderar vi denna information.

I vilket syfte och på vilken grund behandlar vi personuppgifter

Norahlux behandlar dina personuppgifter för följande ändamål:

  • - Hantera din betalning
  • - Skicka vårt nyhetsbrev och/eller reklambroschyr
  • – För att kunna ringa eller mejla dig om detta är nödvändigt för att utföra våra tjänster
  • - För att informera dig om ändringar av våra tjänster och produkter
  • - För att erbjuda dig möjligheten att skapa ett konto
  • - Att leverera varor och tjänster till dig
  • - Norahlux analyserar ditt beteende på webbplatsen för att förbättra webbplatsen och för att skräddarsy utbudet av produkter och tjänster efter dina preferenser.
  • – Norahlux behandlar även personuppgifter om vi är juridiskt skyldiga att göra det, till exempel uppgifter som vi behöver för vår skattedeklaration.

Automatiserat beslutsfattande

Norahlux [fattar/fattar inte] beslut baserat på automatiserad behandling i ärenden som kan få (betydande) konsekvenser för människor. Detta är beslut som fattas av datorprogram eller system, utan att någon person (till exempel en anställd hos Norahlux) är involverad. Norahlux använder följande datorprogram eller system: [komplett med namn på systemet, varför det används, bakomliggande logik, betydelse och förväntade konsekvenser för den berörda personen]

Hur länge vi sparar personuppgifter

Norahlux lagrar dina personuppgifter för hantering och uppföljning av gjorda beställningar och prenumerationer på nyhetsbrevet.

Dela personuppgifter med tredje part

Norahlux tillhandahåller endast till tredje part och endast om detta är nödvändigt för genomförandet av vårt avtal med dig eller för att uppfylla en rättslig förpliktelse.

Cookies, eller liknande tekniker, som vi använder

Norahlux använder endast tekniska och funktionella cookies. Och analytiska cookies som inte kränker din integritet. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator, surfplatta eller smartphone när du första gången besöker denna webbplats. De cookies vi använder är nödvändiga för den tekniska driften av webbplatsen och din användarvänlighet. De ser till att webbplatsen fungerar korrekt och kommer till exempel ihåg dina föredragna inställningar. Vi kan också använda detta för att optimera vår webbplats. Du kan välja bort cookies genom att ställa in din webbläsare så att den inte längre lagrar cookies. Dessutom kan du också radera all information som tidigare lagrats via inställningarna i din webbläsare.

Visa, ändra eller ta bort data

Du har rätt att se, korrigera eller radera dina personuppgifter. Dessutom har du rätt att återkalla ditt samtycke till databehandlingen eller att invända mot behandlingen av dina personuppgifter av Norahlux och du har rätt till dataportabilitet. Det innebär att du kan skicka in en begäran till oss om att skicka de personuppgifter vi har om dig i en datorfil till dig eller en annan organisation som du nämner. Du kan skicka en begäran om åtkomst, rättelse, radering, dataöverföring av dina personuppgifter eller begäran om återkallande av ditt samtycke eller invändning mot behandlingen av dina personuppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. För att säkerställa att begäran om besiktning har gjorts av dig ber vi dig att bifoga en kopia av ditt identitetsbevis till begäran. Gör ditt passfoto, MRZ (maskinläsbar zon, remsan med siffror längst ner på passet), passnummer och medborgarservicenummer (BSN) svart i detta exemplar. Detta för att skydda din integritet. Vi kommer att svara på din förfrågan så snabbt som möjligt, men inom fyra veckor. Norahlux vill också påpeka att du har möjlighet att lämna in ett klagomål till den nationella tillsynsmyndigheten, den nederländska dataskyddsmyndigheten. Detta kan göras via följande länk: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hur vi skyddar personuppgifter

Norahlux tar skyddet av dina uppgifter på allvar och vidtar lämpliga åtgärder för att förhindra missbruk, förlust, obehörig åtkomst, oönskat avslöjande och otillåtna ändringar. Om du känner att dina uppgifter inte är ordentligt säkrade eller om det finns indikationer på missbruk, vänligen kontakta vår kundtjänst eller via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.



Login to your account

Register an account today and get great deals, offers and customised products only for you.

  • Secure registration form
  • Your data on your hand, you can update anytime
  • Save your favourite products and access anytime
  • Order products easily.