Norahlux, gevestigd aan Dr. Huub van Doorneweg 8 5753 PM te Deurne, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.norahlux.red

Dr. Huub van Doorneweg 8 5753 PM Deurne

+31624925740

Persoonsgegevens die wij verwerken

Norahlux verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • - Adresgegevens
  • - Telefoonnummer
  • - E-mailadres
  • - Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • - Bankrekeningnummer
  • Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Norahlux verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • - Het afhandelen van jouw betaling
  • - Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • - Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • - Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • - Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • - Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • - Norahlux analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • - Norahlux verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
  • Geautomatiseerde besluitvorming

    Norahlux neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Norahlux) tussen zit. Norahlux gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: [aanvullen met naam van het systeem, waarom het gebruikt wordt, onderliggende logica, belang en verwachte gevolgen voor betrokkene]

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Norahlux bewaart je persoonsgegevens voor de afhandeling en opvolging van geplaatste orders en abonnementen op de nieuwsbrief. 

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Norahlux verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Norahlux gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Norahlux en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Norahlux wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Norahlux neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Rood en Infrarood-licht Informatie

    Huid gezondheid

    Huid gezondheid

    De conclusie in 1 oogopslag: Lichttherapie is een effectieve behandeling die een breed scala aan huidaandoening...

    Read more

    Kun je afvallen met rood licht therapie?

    Kun je afvallen met rood licht therapie?

    De conclusie in 1 oog opslag: klinisch onderzoek en de verhalen van veel deskundigen op het gebied van gezondhe...

    Read more

    Werkt rood lichttherapie?

    Werkt rood lichttherapie?

    Werkt Rood Lichttherapie en werken LED lichttherapie lampen? Conclusie in 1 oogopslag: Hier is het korte antwo...

    Read more

    Hoe werkt Rood Licht Therapie?

    Hoe werkt Rood Licht Therapie?

    Conclusie in 1 oogopslag Rood en Infrarood LED licht therapie werkt doordat: Rood en infrarood licht dieper ...

    Read more

    Funktioniert die Rotlichttherapie?

    Funktioniert die Rotlichttherapie?

    Funktioniert die Rotlichttherapie und funktionieren LED-Lichttherapielampen? Schlussfolgerung auf einen Blick: ...

    Read more

    Testosteron

    Testosteron

    Conclusie in 1 oogopslag Regelmatige behandelingen van rood licht direct op de testikels zal in de meeste gev...

    Read more

    Spiermassa en energie

    Spiermassa en energie

    De conclusie in 1 oog opslag: Onderzoekers concludeerden dat "fototherapie (met lasers en LED's) de spierpres...

    Read more

    Ist Blaulicht gefährlich?

    Ist Blaulicht gefährlich?

    Blue light 'Junk light' Ist Blaulicht gefährlich für die Augen? Fazit auf einen Blick: Blaues Licht i...

    Read more

    Blauw licht 'junk light'

    Blauw licht 'junk light'

    https://www.youtube.com/watch?v=2WN0QN9kBtM De conclusie in 1 oogopslag Blauw licht is overal - het komt...

    Read more

    Erectiestoornissen en vruchtbaarheid

    Erectiestoornissen en vruchtbaarheid

    De conclusie in 1 oogopslag Talloze studies van de afgelopen 5 jaar hebben aangetoond dat een verhoogde blootst...

    Read more

    Was ist RotlichtTherapie

    Was ist RotlichtTherapie

    Die Rotlicht-Therapie wird in den Niederlanden immer bekannter. Nach wie vor ist diese Form der Lichttherapie aber haupt...

    Read more

    Wie funktioniert die Rotlicht Therapie?

    Wie funktioniert die Rotlicht Therapie?

    Erfahren Sie mehr über Lichttherapie   Schlussfolgerung im Überblick Rot- und Infrarot-LED-Lichttherap...

    Read more

    Rood Licht Therapie en Vitamine D

    Rood Licht Therapie en Vitamine D

    Kan Rood Licht Therapie Vitamine D verhogen of aanmaken? Nee, er is geen enkel bewijs dat rood of infrarood licht bijdr...

    Read more

    Rood Licht Therapie voor Dummies

    Rood Licht Therapie voor Dummies

    Wat is Rood Licht Therapie? Rood Licht Therapie wordt steeds bekender in Nederland maar vooral nog in Amerika en Austra...

    Read more

    Können Sie mit Rotlichttherapie abnehmen?

    Können Sie mit Rotlichttherapie abnehmen?

    Das Fazit auf einen Blick: Klinische Studien und die Geschichten vieler Gesundheitsexperten zeigen, dass die Ro...

    Read more

    Veelgestelde Vragen - FAQ

    Veelgestelde Vragen - FAQ

     Zoeken binnen de pagina Er staan veel vragen en antwoorden, dus wil je snel weten of wat je zoekt e...

    Read more

    Erektionsstörungen und Fruchtbarkeit

    Erektionsstörungen und Fruchtbarkeit

    Die Schlussfolgerung ist auf einen Blick klar Eine große Anzahl von Studien in den letzten 5 Jahren hat gezeigt...

    Read more

    7 tips om je Collageen te Boosten - tip 2 is revolutionair

    7 tips om je Collageen te Boosten - tip 2 is revolutionair

    CONCLUSIE IN 1 OOGOPSLAG Collageen is de meest voorkomende proteïne van je lichaam, te vinden in je bindweefs...

    Read more

    Muskelmasse und Energie

    Muskelmasse und Energie

    Das Fazit auf einen Blick:   Die Forscher kamen zu dem Schluss: "Die Anwendung einer Lichttherapie (m...

    Read more

    Veelgestelde vragen kort en krachtig

    Veelgestelde vragen V: Wat is de levertijd? A: De meeste bestellingen voor 15:00u geplaatst worden dezelfde dag verzon...

    Read more

    Therapie lichten uit China van wish of aliExpress

    Therapie lichten uit China van wish of aliExpress

    Producten uit China bestellen is veel goedkoper, maar is dit ook veilig? Veel mensen, waaronder ikzelf, bestellen wel e...

    Read more

    Testosteron

    Testosteron

    Fazit auf einen Blick Regelmäßige Behandlungen mit rotem Licht direkt auf den Hoden erhöhen in den meisten ...

    Read more